Жахлива трагедія сталась у Львові: водійка збила 8-літню дитину

0
4
Жахлива трагедія сталась у Львові: водійка збила 8-літню дитину
Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 13 серпня, на вул. Богдана Хмельницького на виїзді зі Львова.

Автомобіль збив 8-річного хлопчика на пішохідному переході. Від удару дитина відлетіла на кілька метрів,- повідомляє Інформаційний портал "УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР ПРИКАРПАТТЯ".

За кермом автомобіля КІА, який скоїв наїзд, перебувала жінка. У цьому місці завжди інтенсивний рух автомобілів, тож частина дороги від Галицького перехрестя до мосту має два пішохідні переходи. Вагітна мама з дитиною переходила вулицю саме на «зебрі», коли дитину збив автомобіль.

«Мама, напевно, була неуважна. Дитина пройшла через пішохідний перехід, водій також неуважний, скоїв наїзд на дитину», – розповів капітан поліції Орест Йосип.

У машині ще був пасажир, син водійки. Жінка, яка перебувала за кермом автомобіля, надавати свідчення поліцейським відмовилася. Так само не дала коментарів і журналістам.

«Усі живі, все добре, дитина в свідомості», – сказала журналістам, а далі відмовилася розмовляти.

За словами свідків, збитий хлопець кілька разів втрачав свідомість допоки приїхала швидка. Першу допомогу надавали поліцейські, а медики одразу забрали дитину до реанімації.

«Дитину оглянули хірурги, нейрохірурги, реаніматологи. Зараз проводиться операційне втручання. У дитини діагностовано струс головного мозку і забійні рани, декілька забійних ран голови», – розповів заступник головного лікаря дитячої лікарні Федір Осим.

Унаслідок ДТП мама хлопчика не постраждала. Водійку забрали здавати аналізи на наявність алкоголю в крові.

На місці залишилася працювати слідчо-оперативна група, аби з’ясувати всі обставити дорожньо-транспортної пригоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні