--> «Собаки гавкають»: футболіст відповів на реакцію українців щодо свого переїзду до Росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Собаки гавкають»: футболіст відповів на реакцію українців щодо свого переїзду до Росії

2
-5
«Собаки гавкають»: футболіст відповів на реакцію українців щодо свого переїзду до Росії
Ексфутболіст донецького ″Шахтаря″ Іван Ордець, який нещодавно перейшов у московське ″Динамо″, жорстко відповів українським вболівальникам, які критикували його за цей перехід.

Про це пише Newsmakers з посиланням на Sport24.ru.

″Знав, що так буде. Припускав, як деякі сприймуть перехід. Перший тиждень просто не читав коментарі. Я проглядав коменти і бачив фотки тих, хто їх залишає. Там же більшість – підлітки! Життя ще не прожили, по 12-15 років. Батьки навіть не знають, що їх діти пишуть дорослим. Виховання погане″, – сказав Ордець.

″Сім’я хвилювалася не за мене, а за те, що подумають люди. Не відмовляли. У мене в Росії живуть знайомі, ми в контакті. Я питав, як тут ставляться до українців. Ракицький і Данченко сказали, що нормально, хвилюватися немає про що, і через тиждень-два все забудеться. Собаки гавкають, караван іде″, – також зазначив футболіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та він сам як собака - волохатий і не митий!
Відповісти
Зрадлива шушера!Скатертиною доріжка,і не повертайся-порвуть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні