У Нововолинській міській раді відбудуться зміни

0
-1
У Нововолинській міській раді відбудуться зміни
У зв’язку з досягненням граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування Володимира Рожелюка звільнять з посади заступника міського голови. Разом з тим у міській раді введуть посаду радника міського голови. Про це йдеться в проєкті рішення міськради “Про структуру і штати виконавчих органів Нововолинської міської ради сьомого скликання”, – пише "Буг".

“3 вересня Рожелюка в зв’язку з досягненням граничного віку (65 років згідно зі ст. 18 ЗУ “Про службу в органах місцевого самоврядування” – ред) перебування на службі звільнять.

З 4 вересня збільшать чисельність працівників виконавчого комітету на 1 штатну одиницю – посаду радника мера," – йдеться в документі.

Відповідний проєкт депутати Нововолинської міської ради розглянують на сесії 22 серпня. При ухваленні рішення про введення ще однієї штатної одиниці в виконкомі, Рожелюк стане радником мера Нововолинська Віктора Сапожнікова.

Законодавство передбачає, що посадові особи місцевого самоврядування за рішенням відповідного голови можуть бути при досягненні граничного віку, залишені на посадах радників чи консультантів (патронатна служба).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні