--> Чому фуд-корт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому фуд-корт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка*

0
-4
Чому фуд-корт в «Промені» зроблений у стилі Нью-Йорка*
Фуд-корт «Grand Central», що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», вже не новинка для лучан. Для багатьох він став улюбленим місцем для спілкування з друзями на терасі під милуючий захід сонця.

Але чому фуд-корт в РЦ «Промінь» саме в нью-йоркському стилі, деякі досі не знають. Річ у тім, що Grand Central має різнотипну кухню: американську, італійську, японську і тайську.

Все, як на вулицях Нью-Йорка: фуд-траки та райони різних національностей, де можна і смачно поїсти і на якийсь час переміститись в інший куточок планети. Так і в Grand Central, можна скуштувати не лише традиційні американські страви, а й страви всього світу.

«Grand Central food terminal» – така повна назва фуд-корту, оформлений у стилі нью-йоркського вокзалу Grand Central Terminal.

Тут і великий годинник, як у центрі вокзалу, табло, на якому не розклад потягів, а розклад кінофільмів Multiplex, гідранти та світлофори привезені з самого Нью-Йорка, розмальовані стіни у стилі вуличок великого міста, багато зелені, як у центральному парку, та ліфт у стилі потяга.

Grand Central food terminal – це місце не лише для швидкого обіду, а й атмосферного проведення часу разом із друзями чи родиною.

4-й поверх, РЦ «Промінь»
Просп. Пр. Грушевського, 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні