У Луцьку два дні не працюватимуть ринки

1
8
У Луцьку два дні не працюватимуть ринки
У Луцьку два дні не працюватимуть ринки: 24 серпня – на День Незалежності, і 7 вересня – з нагоди святкування Дня міста.

Відповідне розпорядження 12 серпня підписав секретар Луцької міськради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

У документі йдеться про те, що 24 серпня і 7 вересня будуть неробочими днями на ринках у Луцьку з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України та Дня Державного прапора України, а також з нагоди святкування Дня міста, з метою організації святкового дозвілля лучан та гостей міста.

Відтак 24 серпня буде неробочим днем на всіх ринках міста незалежно від форми власності. А 7 вересня не працюватимуть ринки на вулицях Глушець та Замковій (Центральний ринок).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка ж біда....
З гололу помремо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні