--> Влада Луцька розповіла, чи закриють Варшавський ринок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Влада Луцька розповіла, чи закриють Варшавський ринок

3
2
Влада Луцька розповіла, чи закриють Варшавський ринок
У Луцькраді повідомили, чи дійсно закриють Варшавський ринок.

Про це розповів заступник мера Луцька Григорій Недопад, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

Нагадаємо, управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області вважає, що «Завокзальний» (Варшавський) ринок потрібно закрити через порушення правил пожежної безпеки. Відповідну заяву подали до суду. У зв'язку з цим, 9 серпня, Борис Гайда зареєстрував петицію проти закриття Завокзального ринку. Станом на вівторок, 13 серпня, петицію підписали 329 осіб з 300 необхідних.

«Це неправда, що ринок хочуть закрити. ДСНС провело перевірку, побачило, що дійсно є порушення, оскільки там є газопровід, а торгові точки розміщені не відповідно до правил та передбачених зон. Тож управління подало позов, аби облспоживспілка привела у відповідність всі вимоги, щоби потім, не дай Бог, якщо трапиться якийсь випадок, не знати як з нього виходити», – зауважив Григорій Недопад.

Також заммера Луцька каже, що облспоживспілка порушила вимоги щодо розміщення торгових точок на ринку, а тепер нарікає, що доведеться «попросити» звідти 40% підприємців.

«То на яких підставах там знаходяться тих 40% підприємців? Як для них облаштовували торгові місця? Зрештою, якщо буде якийсь вибух газопроводу, то постраждають люди і їхнє майно. Тобто тут треба обирати цивілізовані методи – якщо є порушення, їх треба усунути, якщо немає змоги усунути – шукати інші шляхи», – вважає Недопад.

За словами посадовця, в облспоживспілки є можливість отримати технічні умови і перенести газопровід високого тиску для того, щоб зберегти торгові місця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А площадка под пожарный вертолет тоже нужна? Тридцать лет рынок стоит, неожиданно газ сразу после выборов нашли, газодобытчики хреновы.
Відповісти
Недопад,ти можеш пояснити чітко,ясно і зрозуміло_закриють,чи не закриють Завокзальний ринок?
Відповісти
Якщо там прокладено газопровід то чим тоді думали коли дозволяли будівництво ринку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні