На волинських підприємствах цьогоріч загинуло 15 людей

0
1
На волинських підприємствах цьогоріч загинуло 15 людей
Станом на 13 серпня на підприємствах Волині загинуло 15 працівників

На підприємствах Волинської області станом на 21 червня цього року смертельні травми отримало 15 працівників, коли за аналогічний період минулого року – 6, – повідомили в пресслужбі управління Держпраці у Волинській області.

Основними причинами настання нещасних випадків є організаційні, а також психофізіологічні та технічні.

Травми несумісні з життям працівники отримали через невиконання вимог інструкцій з охорони праці, незастосування засобів індивідуального захисту, порушення технологічного процесу, невиконання посадових обов’язків, незадовільний стан виробничого середовища, а також особисту необережність потерпілих.

Державна служба України з питань праці вкотре наголошує на необхідності дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та закликає керівників господарюючих суб’єктів та працівників дбати про особисту безпеку та безпеку людей, які працюють поряд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні