Показали, який має вигляд дівчина, яку чоловік облив окропом. ВІДЕО 18+

0
2
Показали, який має вигляд дівчина, яку чоловік облив окропом. ВІДЕО 18+
Показали, який вигляд має дівчина, на яку цивільний чоловік вилив дві каструлі окропу.

Відео з постраждалою 24-річною Анастасією Шаповаловою у соцмережі опублікувала волонтер Злата Некрасова, пише "УНІАН".

Нагадаємо, у Запоріжжі чоловік облив окропом свою дружину, поки вона мирно спала. Співмешканець спочатку вилив в обличчя і рот дівчини 4 літри окропу, а потім схопив ножиці та обрізав волосся. Діти в цей час знаходилися в сусідній кімнаті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За що чоловік облив окропом дружину в Запоріжжі: подробиці інциденту

На відео видно, що у дівчини сильно обпалені кисті, плечі й ліва сторона обличчя. Крім того, у неї практично немає волосся. Виявилося, їх теж відрізав цивільний чоловік.

"Зараз, через деякий час Настя змогла розповісти подробиці того жаху, який з нею трапився. Тієї ночі вона спала, коли цивільний чоловік навмисне вилив на неї окріп. Він облив її всю – обличчя, руки, ноги... Потім він схопив її та відрізав ножицями її довге волосся", – розповіла Злата Некрасова виданню "Факти".

За її словами, Анастасія Шапалова намагалася втекти від нападника.

"У результаті вона вистрибнула з вікна дитячої (вони жили в приватному будинку, тому це був перший поверх). В той момент, попри опіки, вона могла рухатися. Лікарі називають такий стан опіковим шоком. Опинившись на вулиці, Настя сховалася в кущах. А коли побачила перехожого, закричала. Цей перехожий і викликав їй "швидку", – каже Некрасова.

Виявилося, що цей нелюд не раз бив Настю. Вона часто приходила до подруг вся синя від побоїв.

"Але її не було кому захистити. Настя – кругла сирота, росла в інтернаті. У неї немає житла, і навіть зараз, коли її випишуть з лікарні, їй нікуди йти. Вона жила в будинку цивільного чоловіка, у них двоє маленьких дітей (їм шість і чотири роки). Вони прожили разом вісім років, і всі ці роки Настя терпіла наругу. Чоловік її бив, знущався. Кілька разів вона від нього втікала. Зверталася за допомогою в соцслужби, але ніхто нічим не міг їй допомогти. Один раз разом з дітьми втекла від нього в молитовний будинок в Первомайську, але залишатися там довго не могла – дітям треба було щось їсти. Тому вона поверталася в будинок до людини, що так над нею знущалася. Настя розповідала, що він кидався на неї з ножем. А в результаті облив окропом і скалічив. Це не що інше, як замах на вбивство", – розповідає волонтерка.

Стан Насті Шаповалової за цей час трохи покращився, але попереду тривале лікування. Лікарі кажуть, що скоро Анастасію можна буде оперувати й операцій буде багато.

До слова, після події цивільний чоловік Насті більше ніж тиждень ховався від поліції. А в неділю стало відомо, що його затримали і заарештували на 60 діб без можливості внесення застави.

"Це я викликала поліцію, щоб його затримали. Швидше за все, весь цей час він разом з дітьми був у Києві. Ніхто не знав, де він знаходиться, поки він сам не прийшов у студію однієї телепередачі. Я теж там була і відразу викликала поліцію", – розповіла Некрасова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні