У дитячому таборі «Світанок» організували «Олімпійське літо»

0
6
У дитячому таборі «Світанок» організували «Олімпійське літо»
У дитячо-оздоровчому таборі «Світанок» села Дачне Ківерцівського району відбулися всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Олімпійське літо».

Спортивне свято 9 серпня організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з працівниками табору. Про це повідомляє прес-служба волинського обласного центру фізичного здоров’я населення.

Понад 160 вихованців табору взяли участь в змаганнях з дартсу, волейболу, футболу та настільного тенісу, у конкурсах з віджимання, стрибків на скакалці, крутіння обруча, також визначили найсильнішого за допомогою силоміра.

У змаганнях з волейболу відзначили найкращих гравців — Богдана Калюха та Анастасію Марфіну. У змаганнях з футболу найкращий гравець — Артур Рудницький, найкращий воротар — Влад Луц.

Впродовж свята для дітей провели бесіди на тему здорового способу життя та шкідливих звичок в рамках всеукраїнських інформаційно-пропагандистської акції «Червона картка» — «Реальність починається з тебе!».

Учасників заходів відзначили грамотами та призами від всеукраїнського та Волинського обласного центрів ФЗН «Спорт для всіх», а також Волинського обласного відділення НОК України.



Теги: табір, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні