На волинській дорозі частково обмежили рух транспорту

0
-3
На волинській дорозі частково обмежили рух транспорту
На волинській дорозі Р-15 через ремонт частково обмежили рух транспорту.

Про це повідомили в пресслужбі САД у Волинській області

Цьогоріч продовжили ремонтувати ще 8,5 км автодороги Р-15, зокрема між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ (км 65+000 – км 73+500).

У минулому році на цьому відрізку автошляху підрядним підприємством ТзОВ "Автомагістраль-Південь" були проведені роботи з укладання вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші по основному проїзду, а також на заїзних кишенях та окремих з’їздах з дороги.

За результатами проведених цьогоріч публічних закупівель залишків об’ємів робіт з поточного середнього ремонту автодороги Р-15, відповідний договір підрядку 24.07.2019 р. укладено з ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс". Тож і на цьому об’єкті вже закипіла робота – підрядник приступив до укладання п'ятисантиметрового верхнього шару дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетоної суміші (ЩМА). Розпочали зі сторони Нововолинська і рухаються у напрямку Володимира-Волинського.

На цьому відрізку дороги підрядник досипає узбіччя та влаштовує посадкові майданчики в місцях зупинки громадського транспорту.

У зв’язку з ремонтними роботами рух транспорту ділянкою дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква від км 65+000 до км 73+500 частково обмежений і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв бути обережними та уважними в місцях проведення ремонтних робіт на автошляхах і неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні