--> На Волині пенсіонерка напала на поліцейських | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині пенсіонерка напала на поліцейських

1
-4
На Волині пенсіонерка напала на поліцейських
На Волині 71-річна ковельчанка вдарила кулаком в обличчя співробітницю поліції та вкусила за руку її напарника.

Про це пише Район.Ковель.

У Ковельському міськрайонному суді оголошено вирок пенсіонерці, з вищою освітою, раніше не судимій, яку прокуратура обвинувачувала за ч. 2 ст. 345 КК України (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За даними кримінального провадження, 8 квітня 2019 року об 11 годині 26 хвилин наряд патрульної поліції прибув у Ковелі на вулицю Театральну до будинку № 13. Поліцейських викликав працівник фірми з надання послуг Інтернету, який скаржився на мешканку будинку, котра перешкоджала йому проводити ремонтні роботи з усунення пошкодження кабелю та відновлення інтернет-зв’язку в сусідньому багатоквартирному житловому будинку.

Патрульні роз’яснили пенсіонерці, що у разі не припинення своїх дій, щодо неї буде складено адміністративний протокол про вчинення адміністративного правопорушення за фактом дрібного хуліганства. Однак жінка висловлювалась образливими словами в адресу поліцейських, на законні вимоги відпустити кабель із рук не реагувала, відштовхувала їх руками. Під час шарпанини вона вдарила кулаком в обличчя патрульну та вкусила за руку її напарника.

У ході судового розгляду обвинувачена винною себе визнала повністю.

Суд призначив жінці покарання у виді штрафу, що становить 850 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наша поліція нас "береже"... Що ж вони робили б з дядьком-здорованем, коли старенька бабця їх змогла "набити"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні