У Ковелі відзначили представників будівельної галузі

0
-3
У Ковелі відзначили представників будівельної галузі
У Ковелі з нагоди Дня будівельника відзначили представників будівельної галузі.

9 серпня у Ковельській районній державній адміністрації відбулася урочиста зустріч. З професійним святом кращих представників будівельної галузі Ковельщини привітали перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман та голова районної ради Андрій Броїло, – повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

«Будівельна галузь по праву вважається однією з найважливіших складових національної економіки. Неможливо уявити розвиток району та держави в цілому без існування цієї галузі, без кваліфікованих працівників. Від успішної роботи будівельників залежить розвиток закладів культури, медицини, освіти району. Будівельна галузь є однією з найтрудоємніших та найвідповідальніших, адже від професійності будівельників залежить якість та комфорт людей. Сьогодні на близько 15 об’єктах району задіяні будівельники. З вами дуже приємно співпрацювати, адже свою роботу виконуєте вчасно та якісно. Тож щиро вітаю усіх з професійним святом, дякую за ваш вагомий внесок у розвиток району та бажаю усім міцного здоров’я, добробуту в родинах, мирного неба та професійних гараздів», – звернувся до учасників зібрання Роман Ярославович.

З нагоди професійного свята Дня будівельника Подякою голови Ковельської районної державної адміністрації та голови Ковельської районної ради відзначили кращих фахівців галузі: Лідію Докись – маляра-штукатура ПП «Златомир», Ірину Лисюк – головну бухгалтерку ТзОВ «Західмонолітбуд», Тамару Повх – штукатура «Західмонолітбуд» та Віталія Оліферчука – арматурника ТзОВ «Ідея».

Також з нагоди професійсного свята міський голова Ковеля вручив Подяки за сумлінну працю, компетентність, вагомі досягнення, активну участь у житті громади інженеру технічного нагляду Олександру Бондаруку та підприємцю Павлу Тищуку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні