Тарас Тополя заявив, що його пробували вбити

0
-3
Тарас Тополя заявив, що його пробували вбити
Відомий український співак, соліст гурту "Антитіла", Тарас Тополя повідомив своїм фанатам про те, що на його життя вчинили замах. А деякий час після того йому вдалося дізнатися, що за ним стежать певні люди.

Тарас Тополя розповів, що, виходячи з аптеки, поруч з ним спрацював вибуховий пакет, повідомляє "24 канал". Співак одразу ж повідомив про це поліцію, після чого дізнався, що його мобільний телефон прослуховують, а за вчинками – пильно стежать.

"Тиждень тому, увечері за адресою Парково-Сирецька 11, в декількох метрах від мене, коли повертався з аптеки, спрацював вибуховий пакет. Мною одразу був викликаний наряд поліції, який зафіксував це й опитав свідків цього інциденту. Я не став робити розголосу, аби не вносити деструктив у конструктивний процес, який дійсно на той момент вже розпочався", – написав на своїй сторінці Тарас Тополя у соцмережах.

Після цього він звернувся до людей, які намагаються перешкодити йому у діях, погрожуючи і закликаючи не вручатися у питання медицини та вакцинації.

"На це хочу відповісти: я нічого не боюся! Ні фізичного тиску, ні залякування, ні, тим більше, спроб дискредитувати мою репутацію", – заявив соліст гурту "Антитіла".




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні