На Волині за кошти вірян придбали авто для захисників

0
0
На Волині за кошти вірян придбали авто для захисників
Доки на Сході України триває війна, на Камінь-Каширщині, люди з добрими серцями дбають про те, аби полегшити нелегкі будні українських військових. Вкотре їхнє милосердя втілилося в чергову добру справу. Нещодавно за кошти прихожан міського Свято-Миколаївського храму та небайдужих жителів району для потреб армійців 14 Окремої механізованої бригади придбали та відремонтували легковий автомобіль.

Про це пише газета Полісся.


Незабаром авто мають намір доставити в зону проведення ОСС.

"Нині наші захисники перебувають на передовій, де, кожна одиниця транспорту — на вагу золота і дуже допомагає у виконанні поставлених перед ними завдань. Тому такий милосердний дарунок стане більш ніж доречним і корисним для них", – розповів настоятель храму, отець Володимир Мицько.

Авто планували передати авто наприкінці липня. Однак деякі технічні труднощі не дозволили зробити цього вчасно. На схід поїхала інша машина, а разом із нею традиційно передачі, зібрані місцевими вірянами.

Окрім цього доставили ще мішки для укріплення позицій, котрі надав Георгій Курагео, автодеталі, люб’язно надані начальником Камінь-Каширського управління з експлуатації газового господарства ПАТ “Волиньгаз” Петром Болібрухом і депутатом районної ради, підприємцем Костянтином Марчуком.

За словами священника, ідея придбати автомобіль виникла спонтанно. З таким проханням до нього звернулися самі військові. Завдяки щирій підтримці доброчинців, які відгукнулися на заклик підтримати хлопців, вдалося зібрати потрібну суму для його придбання, проведення ремонтних робіт, закупівлі пального, тощо. Зовсім скоро, переконаний отець Володимир, авто таки потрапить за місцем призначення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні