На мітингу в Москві чоловік підняв прапор України. ВІДЕО

0
-1
На мітингу в Москві чоловік підняв прапор України. ВІДЕО
Під час мітингу в суботу, 10 серпня, у центрі Москви стався конфлікт через наявність у одного з учасників прапора України.

Про це повідомляє УНІАН.

Як стало відомо, на мітингу на проспекті Сахарова невідомий молодий чоловік підняв прапор України. Однак оточуючі обізвали його «провокатором» і зажадали прибрати прапор.

У відповідь чоловік заявив, що пишається своєю країною і Майданом: «Це прапор моєї країни, я їй пишаюся, пишаюся Майданом!».

На відео, яке пізніше з’явилось у соціальних мережах, видно, що українських прапорів було декілька і дехто з інших учасників акції справді намагався їх зірвати.

Сьогодні у Москві пройшов наймасштабніший за останні роки опозиційний мітинг «Відпускай і допускай». На відміну від попередніх масових акцій проти зняття незалежних кандидатів з виборів до Московської міської думи, проведення цього мітингу було санкціоноване владою.

Тому обійшлося без сотень затриманих, як це було тиждень тому. За останньою інформацією, затримано «лише кілька десятків» чоловік. За даними російської преси, у мітингу на проспекті Сахарова взяли участь близько 50 тисяч росіян.

Більшість лідерів демократичної опозиції не змогли прийняти участь у масовій акції, оскільки всі вони перебувають під адміністративним арештом на строк від 10 до 30 діб.

Нагадаємо, що рекордна кількість затриманих – майже 1400 чоловік, була зафіксована у Москві два тижні тому, на акції протесту 27 липня.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні