Між луцькими проспектом і вулицею збудують багатоповерхівку. КАРТА

2
-10
Між луцькими проспектом і вулицею збудують багатоповерхівку. КАРТА
У селі Липини Луцького району на вулиці Максима Кривоноса планують збудувати багатоквартирний житловий будинок заввишки до 26 метрів.

Про це з посиланням на Луцьку райдержадміністрацію повідомляє ІА «Волинські новини».

Містобудівні умови та обмеження для проєктування нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вулиці Максима Кривоноса в селі Липини Луцького району затвердили наказом відділу містобудування, архітектури та інфраструктури управління регіонального розвитку Луцької райдержадміністрації від 7 серпня.

Замовником стало ТзОВ «Липинський». Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, вид використання ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Відповідає детальному плану села Липини, затвердженому рішенням Липинської сільради від 17 травня 2018 року.

Гранично допустима висотність будинку становить 26 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35%. Гранично допустимі показники щільності населення мікрорайону – 150-450 осіб на гектар. Серед планувальних обмежень – санітарно-захисна зона автозаправного комплексу – 50 метрів, санітарно-захисна зоні від ТП 507 та котельні – 15 метрів.

Додамо, що вулиця Максима Кривоноса у селі Липини сполучає луцькі проспект Відродження і вулицю Теремнівську.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обмеження висоти новобудов. Раніше максимальна висота будинків ДБН не регламентувалася. Натомість нові норми обмежують максимальну висоту залежно від кількості мешканців у населеному пункті. Так, у селах будинки можуть мати не більше чотирьох поверхів, у селищах міського типу – не більше п’яти, у містах з населенням до 50 тис. мешканців – не більше дев’яти поверхів, від 50 до 100 тис. мешканців – не більше 16 поверхів. Поверховість будинків у містах з населенням понад 100 тис. мешканців регулюватиметься містопланувальними документами.
Відповісти
Та будуйте, хоч забудуйтеся. Тільки дивіться, яка фігня - що Кривоноса, що Яровиця - рух транспорту ВЖЕ ускладнений, хоч ваші будинки ще не здано. Повиїжджають машини з цих будинків - вулиці стануть. Липлянські очисні перенавантажені в рази - забудовникам піфігу, як будуть ср@яти їх мешканці. Та ж картина з садочками та школами. Хіба що новобудови призначено для ЛГБТ спільноти, а вони не дають потомства. Після слухань про сморід в Луцьку дуже гарно стало зрозуміло, що наша в/о влада міста - просто збіговисько самозакоханих імпотентних вискочок. І НІФІГА робити не буде для РОЗУМНОГО розвитку міста
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні