Покарали водія, якого зловили п'яним за кермом на трасі Луцьк – Ковель

0
0
Покарали водія, якого зловили п'яним за кермом на трасі Луцьк – Ковель
Рожищенський районний суд Волині визнав винним чоловіка, якого 6 червня зловили п'яним за кермом на автодорозі Луцьк – Ковель у селі Копачівка Рожищенського району. Порушник правил дорожнього руху сплатить 10200 штрафу. Також у нього на рік забрали права.

Про це із посиланням на постанову Рожищенського районного суду повідомляє «Район. Рожище».

Слухання справи відбулися 7 серпня. Їх проводив суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч. Він розглянув матеріали, які надійшли від управління патрульної поліції у Волинській області.

У матеріалах, зокрема, йдеться, що 6 червня 2019 року о 14:16 чоловік на автомобільній дорозі М-19 в селі Копачівка Рожищенського району керував транспортним засобом марки «VOLKSWAGEN VENTO» з ознаками алкогольного сп'яніння, а саме: нестійка хода, запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння обличчя.

Від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп'яніння у лікаря-нарколога відмовився.

В судове засідання чоловік не прибув, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив, будь-яких заяв чи клопотань про відкладення розгляду справи на адресу суду не надходило.

Суддя постановив визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти адміністративне стягнення: штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також чоловік сплатить в дохід держави судовий збір у розмірі 384 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні