Положинський напише пісню для луцького баскетбольного клубу

0
7
Положинський напише пісню для луцького баскетбольного клубу
Лідер популярного українського гурту «Тартак», лучанин Олександр Положинський долучився до тренування баскетбольної команди «Старий Луцьк».

Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Зірковий гість не просто зробив з баскетболістами «Старого Луцька» декілька фотографій, для вигляду одівши баскетбольну форму та кросівки, а взяв участь у повноцінній «двохсторонці» до 51-го очка.

"Мені дуже сподобалося. Я жодного разу не чув, щоб хтось лаявся на майданчику. Наприклад, коли граємо за ФК «Маестро» футбол, то ніби і всі друзі, але постійно сваримось на тренуваннях та матчах, а тут доброзичлива атмосфера. Якщо в когось щось не виходить – підказують, підбадьорюють. До мене було дуже хороше ставлення, хочеться з цими гравцями знову і знову виходити на баскетбольний майданчик. Хлопці час від часу прикривали мене, суперники діяли не дуже жорстко, давали можливість відчути м’яч та знайти свою гру. Мені все дуже сподобалося. В такій команді я би грав", - сказав він.

Він сказав, що працює над тим, щоб написати для клубу пісню, яка би надихала хлопців.

"Я сподіваюся, що вона вдасться і всім сподобається. Тому на сьогоднішньому тренуванні наша співпраця точно не завершиться", - поділився співак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні