В Одесі влаштували стрілянину через кішку

0
0
В Одесі влаштували стрілянину через кішку
В Одесі стався збройний конфлікт через кішку.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Інцидент стався у дворі багатоповерхівки на вул. Академіка Філатова. Сім'я місцевих жителів підійшла до автомобіля, і чоловік зігнав кішку, яка сиділа на капоті.

"Побачивши це, місцевий житель, який стояв неподалік, затіяв з водієм сварку, почалася бійка. Після чого глава сім'ї сів за кермо, а його опонент, незважаючи на присутність маленької дитини, став розпорошувати в салон сльозогінний газ з балончика, потрапивши при цьому в очі водія", - повідомили в поліції.

Постаждалий водій кілька разів вистрілив в опонента з травматичного пістолета. Обидва чоловіки госпіталізовані. За фактом розпочато два кримінальні провадження за попередньої правової кваліфікації ч. 1 ст. 125 (легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні