--> На Волині на території нацпарку спіймали рибного браконьєра | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині на території нацпарку спіймали рибного браконьєра

0
6
На Волині на території нацпарку спіймали рибного браконьєра
Волинський рибоохоронний патруль спільно з громадськими інспекторами здійснив рибоохоронний рейд на території Національного природного парку «Прип’ять – Стохід». Під час іспекції виявили порушника.

Про це повідомив Рибоохоронний патруль Волині.

8 серпня, близько 12 години дня було викрито чоловіка, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – однією риболовецькою сіткою.

Інцидент стався на річці Прип’ять, поблизу села Хоцунь Любешівського району Волинської області. У сітці браконьєра було 3 кілограми риби (5 щук).

Збитки, завдані рибним запасам, становлять 3 010 гривень.

На особу оформили протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 с. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Заборонене знаряддя лову вилучено.

Волинянам нагадують, що в Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби просять повідомляти за вказаним номером телефону.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні