РЦ «Промінь» підтримала велика організація по екофестивалю*

0
-1
РЦ «Промінь» підтримала велика організація по екофестивалю*
Зовсім нещодавно стало відомо, що РЦ «Промінь», влаштує цьогорічне святкування дня народження по особливому.

Основою екологічного фестивалю – #ecofeststrum стала Громадська організація «Україна БЕЗ сміття», засновником якої є Євгенія Аратовська, яка на відео запрошує приєднатись до великої справи!

Організацію підтримали багато відомих артистів, в тому числі гурт ONUKA, яка і започаткувала назву #ecostrum, знявши кліп, який заробляючи на YouTube передає всі кошти в ГО «Україна БЕЗ сміття».

Мета організації: навчити людей відповідальній культурі поводження з відходами і зупинити захоронення сміття на звалищах.

Організація прагне відкрити громадські станції сортування відходів у всіх українських містах, щоб люди через практику сортування могли сформувати в собі нові корисні звички, які врятують життя планети та нас з вами.

На фестивалі #ecostrumfest організація «Україна БЕЗ сміття» дадуть лекцію про сортування та правду про те, чому Україна захоронює сміття на звалищах, а також допоможе зрозуміти, як ми можемо змінити цю страшну ситуацію і нашу країну. Окрім того, «Україна БЕЗ сміття» представить свій магазин NoWaste Shop на ярмарці.
Вхід на фестиваль вільний.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні