У Луцьку організували проєкт «Ветерани: від діалогу до працевлаштування»

0
0
У Луцьку організували проєкт «Ветерани: від діалогу до працевлаштування»
У Луцьку завершився проєкт «Ветерани: від діалогу до працевлаштування», який реалізовували протягом 3 днів.

8 серпня ветерани АТО (ООС) спілкувалися з кращими роботодавцями Волинської та Рівненської областей, яких запросили за сприяння служби зайнятості, повідомляє пресслужба ОЦЗ.

У рамках ярмарку вакансій, який відбувся на базі Генерального консульства Польщі у Луцьку, військовослужбовці дізналися про актуальні вакансії, вимоги до кандидатів, соціальні пакети та особливості роботи.

Детально кожну із пропозицій роботи обговорювали безпосередньо із представниками компаній, а це: ТзОВ «Тигрес-Люкс», СП ТОВ «Модерн-Експо», Управління патрульної поліції у Волинській області ДПП, ТзОВ «ГІППО», ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «АК «Богдан Моторс», ДУ «Луцький слідчий ізолятор», ТОВ «Фоззі-фуд», ТзОВ «Луцька картонно-паперова фабрика – Україна», АТ КБ "Приватбанк", ПрАТ «Рівнеобленерго», ТзОВ «Колор С.І.М.», ФОП Сернюк С.Г, ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

6-8 серпня у Луцьку в рамках всеукраїнського проєкту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування» проводили майстер-класи, лекції, екскурсії для атовців Рівненської та Волинської областей.

Учасниками проєкту стало 62 військовослужбовці: 20 – представники Рівненщини, решта 42 – волиняни.

За словами тренерів проєкту, слід очікувати на позитивні зміни у житті його учасників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні