У поліції прокоментували інцидент патрульної з учасниками бойових дій у Луцьку

0
4
У поліції прокоментували інцидент патрульної з учасниками бойових дій у Луцьку
У патрульній поліції прокоментували допис психологині про те, що патрульні поклали обличчям на асфальт учасників бойових дій.

Про це в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" розповіла речниця патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук.

Нагадаємо, в Луцьку біля стели Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО патрульні скрутили айдарівців, які хотіли перевірити документи у волонтерів. Як повідомила у фесбуці психологиня Олена Звєрєва, патрульні кинули обох бійців Айдару обличчям на асфальт.

Як пояснили в поліції, патрульні в середу, 7 серпня, прибули на виклик про те, що невідомі особи погрожують фізичною розправою. На місці події була заявниця та двоє чоловіків з ознаками алкогольного сп'яніння.

"Вони лаялися, поводилися агресивно, чіплялися до патрульних, вживаючи нецензурну лайку. На вимогу припинити ці правопорушення – не реагували. Один з них пізніше заспокоївся, а другий поводився абсолютно неадекватно", – розповіла речниця патрульних.

У патрульній кажуть, що дебошира затримали, а у міськвідділку на нього склали три адміністративні матеріали.

"Щодо того, чи там перебувала жінка законно, чи мала право на збір коштів – встановлював слідчий. Це не наша компетенція", – додала Ольга Бузулук.

"Рук ніхто не ламав, бо в нього вже був цей перелом. На місце події також прибула група швидкого реагування, яка виїжджає на виклики, пов'язані з атовцями. Відомо, що ці хлопці вже мали контузію", – прокоментувала речниця патрульних.

Ольга Бузулук запевняє, що працівники поліції діяли в межах чинного законодавства.

"У нас четверта частина патрульних – це також учасники АТО. Тому ми знаємо, як це. Коли активістка, яка мала б навпаки врегулювати це мирним чином, з'ясувати всі обставини, а вона просто написала про це у фейсбуці", – додала Ольга.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні