У місті на Волині Міноборони хоче збудувати гуртожиток для військових

0
5
У місті на Волині Міноборони хоче збудувати гуртожиток для військових
У Володимирі Міноборони хоче збудувати гуртожиток для військових у сквері поруч з Юрієвською церквою, де почали зрізати дерева.

Ситуацію з вирізуванням дерев у військовому містечку на брифінгу мера міста зі ЗМІ попросила прокоментувати газета «Слово правди», пише ВолиньUA.

Мешканці прилеглих будинків виступають проти будівництва.

"Хто не працює, того не критикують. У військовому містечку земля залишилась на балансі Міністерства оборони – це територія квартирно-експлуатаційного управління, якою воно розпоряджається. Відтак, благоустрій території військового містечка – це право і обов’язок КЕУ нашого регіону. Попередньо підрядна організація попросила біля гуртожитку зрізати 8 дерев, надала нам відповідні документи, а мої помічники підготували розпорядження.

Вчора працівники міської ради зустрілися з людьми – вони просять не допустити будівництва нового гуртожитку у сквері. Вже сьогодні представники КЕУ вивчатимуть, куди можна перенести це будівництво", - розповів Петро Саганюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні