У Луцьку оновили чергу на державне житло

0
-3
У Луцьку оновили чергу на державне житло
На квартирний облік для отримання державного житла в Луцьку взяли сім осіб. Ще декількох осіб затвердили на квартирному обліку відповідно до рішень комісій управлінь ДСНС та Держспецзв’язку у Волинській області.

Про це стало відомо, 7 серпня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік для отримання державного житла Пасюк Валерію Сергіївну з сім’єю, Вілюка Андрія Миколайовича, Коменданта Якова Олексійовича, Оксентюка В’ячеслава Миколайовича, Голентюка Валерія Миколайовича, Павлюка Петра Миколайовича та Швець Ольгу Феофанівну.

Також включили до Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти в результаті участі в антитерористичній операції на 2017–2019 роки Савчука Вячеслава Феофіловича, Панасюка Василя Олександровича та Кота Юрія Олександровича.

За рішенням комісії з житлової роботи управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області на квартирний облік взято військовослужбовця управління Климка Володимира Володимировича.

Водночас за рішенням житлово-побутової комісії Управління Держспецзв’язку у Волинській області на квартирний облік прийняли військовослужбовців Богатку Миколу Васильовича, Мельника Олега Васильовича та Наконечну Аліну Вячеславівну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні