У Дніпрі повія викрала у пенсіонера Audi A6

0
-7
У Дніпрі повія викрала у пенсіонера Audi A6
У Дніпрі повія викрала у 73-річного чоловіка автомобіль марки Audi A6.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Зазначається, що у неділю, 4 серпня, вночі на Січеславській Набережній патрульні зупинили автомобіль Audi A6, який рухався з увімкненою світловою та звуковою сигналізацією. 34-річна жінка, яка перебувала за кермом, пояснила, що авто в дорозі зламалося.

Поліцейські попросили кермувальницю надати документи на транспортний засіб та посвідчення, але у неї їх не було. Пояснити чому - жінка не змогла. На задньому сидінні поліцейські також виявили предмет, схожий на мисливську рушницю. Звідки вона в жінки вона теж не пояснила.

Через кілька годин до поліції звернувся 73-річний чоловік і повідомив, що зранку в нього з гаража вкрали автомобіль Audi A6, а ще раніше викрали його пенсійне посвідчення та документи на авто. У автівці затриманої громадянки заявник впізнав свій викрадений автомобіль. Також у неї знайшли документи, які раніше чоловік вважав викраденим. Він розповів, що жінка приїжджала до нього на інтимні побачення за гроші і ймовірно знала як безперешкодно можна викрасти документи та авто.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні