У райлікарні на Одещині вибухнула граната, є жертви

0
0
У райлікарні на Одещині вибухнула граната, є жертви
На Одещині поліція розслідує вибух гранати у роздільнянській лікарні, де загинуло двоє людей, як умисне вбивство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

"Поліцейські розслідують обставини вибуху у роздільнянській лікарні. В результаті вибуху гранати загинуло дві особи. Подію кваліфіковано за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, попередньо встановлено, що до 44-річної працівниці харчоблоку лікарні, прийшов співмешканець, 1965 р.н., який імовірно і приніс із собою вибухонебезпечні предмети. Жінка була у будівлі, що стоїть окремо, сама. Після того, як чоловік зачинив двері, пролунав вибух.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група територіального відділу поліції. Оскільки через вікно виднілися чеки від двох гранат, а вибух був один, заходити до приміщення було вкрай небезпечно. Тож поліцейські оточили будівлю, відвели людей на небезпечну відстань, та чекали на приїзд вибухотехніків.

Фахівці вибухотехнічної служби знешкодили гранату РГД-5, яка була приведена в дію та знаходилася у вкрай небезпечному стані, проте вибух не стався. В ході огляду було встановлено, що вибухнула граната Ф-1, в результаті чого і чоловік, і жінка загинули. Інших постраждалих немає.

Зараз на місці події продовжує працювати поліція. Обставини встановлюються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні