Луцькі патрульні провели зустріч з громадськістю: відверто про наболіле

0
10
Луцькі патрульні провели зустріч з громадськістю: відверто про наболіле
У Луцьку організували неформальну зустріч працівників патрульної поліції Волині з активними громадянами міста, пише "Конкурент"

Захід відбувся сьогодні, 6 серпня, в Управлінні патрульної поліції, – повідомляється на сторінці патрульних у мережі Facebook.

Як зазначив очільник патрульних Андрій Крутень, метою зустрічі є обговорити проблеми міста та знайти способи їх розв'язання.

"Вашу думку чують, і вас розуміють. Саме тому ми зібрались зараз, аби поспілкуватись відверто про наболіле, обговорити проблеми, знайти виходи", – сказав він.

Зі слів Андрія Крутня, наразі гостро стоїть питання набору кадрів у патрульну поліцію – не вистачає близько 30 % співробітників.

"Моя задача – щоб рівень безпеки в місті відповідав вашим уявленням про безпеку. Але це можливо лише спільно. І я знаю, що є багато хороших напрацювань у цих напрямках", – наголосив очільник патрульних.

Присутній на зустрічі директор обласного центру зайнятості Роман Романюк висловив готовність до співпраці.

Під час зустрічі говорили про рівень довіри в суспільстві до поліції, про проблеми автомобілів на єврономерах, організацію дорожнього руху в місті, співпрацю з громадськими огрганізаціями та ОСББ.

Серед присутніх на заході була кординатор проектів Громадянського Руху "СВІДОМІ", засновником якого є Андрій Покровський, Христина Назар та режисер, громадський активіст Сергій Шараєвський, які висловили конкретні пропозиції, як покращити організацію дорожнього руху в місті, зокрема про правильність їх розміщення на вулицях.

У коментарі ІА "Конкурент" Христина Назар відзначила, що такі зустрічі є дуже важливими, адже результатом спільної комунікації є більш ефективна робота як патрульних, так і громадських активістів. А це, своєю чергою, сприятиме створенню безпечних умов для всіх мешканців міста та зростання довіри до поліцейських серед населення.

"Уже тривалий час наша команда Громадянського Руху "СВІДОМІ" плідно співпрацює з представниками управління патрульної поліції. Реалізовано багато корисних та важливих проектів для громади, зокрема соціальна реклама "Дитинство без майбутнього" та "Кіллер". Луцькі старшокласники відвідували управління у рамках проекту "День професії", щоб познайомитися з усіма важливими деталями роботи патрульних. Також найближчим часом ми плануємо запустити новий спільний проект, який анонсуємо згодом. Поки тримаємо інтригу", – розповіла Христина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні