Помер чоловік, який потрапив під колеса автомобіля в Нововолинську

0
2
Помер чоловік, який потрапив під колеса автомобіля в Нововолинську
Пішохід, який раптово вибіг на проїжджу частину та потрапив під автомобіль в Нововолинську на вулиці Луцькій, помер в реанімаційному відділенні лікарні.

Про це повідомляє Буг.

Нагадаємо, 16-го липня близько 23:25 години вантажний автомобіль «Мерседес-Бенц» під керуванням 51-річного мешканці Володимира-Волинського здійснив наїзд на чоловіка. Потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому основи та склепіння черепа, перелому ребер та був госпіталізований у Нововолинську ЦМЛ.

55-річний житель Нововолинська помер у реанімаційному відділенні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

Слідство з’ясовує причини смерті потерпілого та наявність причинного зв’язку між отриманими тілесними ушкодженнями в ДТП, – йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 30 липня йдеться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні