Через обвинувачення у зґвалтуванні повісився 18-річний хлопець: подробиці трагедії. ВІДЕО

0
-4
Через обвинувачення у зґвалтуванні повісився 18-річний хлопець: подробиці трагедії. ВІДЕО
На Рівненщині 18-річний хлопець скоїв самогубство через обвинувачення у зґвалтуванні неповнолітньої подруги.

Родичі парубка кажуть, батьки школярки почали вимагати з нього гроші, бо в інакшому разі обіцяли посадити за ґрати, йдеться у сюжеті "ТСН".

Нагадаємо, поблизу села Глинне, що у Рокитнівському районі, у лісі знайшли повішеним хлопця. Його шукали близько доби, адже до цього мама однієї із дівчат написала заяву про зґвалтування своєї доньки.

Дівчина із Сумщини гостювала у бабусі, кажуть люди. Напередодні прийшла у компанію до хлопців. Там був і Олександр. Школярка, мовляв, видавала себе за старшу.

Батько померлого каже, що на місці, де нібито сталося зґвалтування, знайшли засоби контрацепції і обгортки від цукерок. Чоловік певен, якби туди його син тягнув дівчину силою – чуло б півсела.

Керівник відділу комунікації ГУНП у Рівненській області Антон Крук розповів, що матір дівчини звернулася до поліції із заявою, що її неповнолітня донька вступила у статеві стосунки з місцевим 18-річним хлопцем без її згоди.

У поліції почали допити свідків. Саме тоді батьки школярки начебто запропонували батькам парубка вирішити справу за гроші.

Від першої спроби повіситися хлопця врятувала бабуся, однак він утік.

"Він так і побіг з кабелем на шиї", – згадує брат Олександра Юрій Олійник.

Хлопець вкоротив собі віку у лісі. Така новина приголомшила усе село, люди збунтувалися.

Як тільки селяни почали говорити про самосуд, донька з онукою та зятем терміново поїхали додому, на Сумщину.

Це подвійна трагедія, каже психіатр, і робити винним лише парубка або школярку неправильно.

У поліції проводять додаткові перевірки і експертизу у цій справі. Якщо виявиться, що Олександр не ґвалтував дівчини, її можуть притягнути до відповідальності за неправдиві свідчення. Ймовірно, розглядатиметься слідчими і питання про доведення до самогубства.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні