Через страшну хворобу повісилися двоє братів

0
7
Через страшну хворобу повісилися двоє братів
На Харківщині через страшну хворобу наклали на себе руки двоє рідних братів.

Про це повідомляє "Depo.Харків" з посиланням на джерело у правоохоронних органах Харківської області.

За відомостями співрозмовника агентства, інформація про подію надійшла до Велокобурлуцького відділу поліції 3 серпня близько 12:00 від мешканця Харкова.

Чоловік повідомив, що 3 серпня о 11:55 в селі Катеринівка в сараї за місцем мешкання він вияви трупи двох своїх двоюрідних братів – 59-річного чоловіка, який за життя хворів на онкологічне захворювання, та 63-річного чоловіка, який проживав із ним разом. Обоє повісилися.

Заявник додав, що вранці того ж дня він розмовляв із одним із братів. Під час розмови той повідомив, що в молодшого брата виявили онкологію і що вони пішли вішатися.

Тіла загиблих без видимих ознак насильницької смерті направлено до моргу при Великобурлуцькій ЦРЛ. Поліція внесла відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 КК України (убивство) із позначкою "самогубство".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні