Удар струмом і падіння з висоти: підлітки хотіли зробити оригінальне селфі. ФОТО

0
4
Удар струмом і падіння з висоти: підлітки хотіли зробити оригінальне селфі. ФОТО
На Миколаївщині двоє підлітків вилізли на електроопору високої напруги, висотою 25-30 метрів, аби зробити селфі. Один з хлопців зірвався з висоти, отримавши удар струмом.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Кричущий випадок стався ввечері у понеділок, 5 серпня, в Арбузинському районі Миколаївської області. У селі Панкратове двоє підлітків (9 та 11 клас) для гарного кадру залізли на анкерну металеву електроопору високої напруги, висотою 25-30 метрів. Селфі не зробили, однак старший хлопець отримав удар струмом і впав з найвищої платформи на середню, зачепившись ногою за металевий каркас.

Юнаків помітили люди, викликали поліцію та рятувальників. По дорозі до місця події екстренні служби вже підняли на ноги і РЕМ з автопідіймачем АП-18, а також знеструмили опору.

Олександр Россол, начальник 6 державної пожежно-рятувальної частини Головне управління ДСНС України у Миколаївській області та Страшенно Юрій, співробітник РЕМ в люльці автопідіймача піднялись до першої платформи, але вона не дістала до постраждалого. Закріпившись страховкою, Олександр піднявся до юнака та разом із Юрієм вжив усіх необхідних заходів, щоб спустити дитину вниз. Там вже чекала карета швидкої медичної допомоги, якою постраждалого, у вкрай тяжкому стані, доставлено до реанімаційного відділення Южноукраїнської лікарні.

Другий юнак зліз з опори самостійно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні