Комфортно, зручно, доступно: ЖК «Княжий» пропонує ідеальне житло в Любомлі*

0
-8
 Комфортно, зручно,  доступно: ЖК «Княжий» пропонує ідеальне житло в Любомлі*
Любомль — місто з багатовіковою історією і дуже зручним розташуванням. Втім у Любомлі немає розвитку у плані будівництва багатоквартирного житла, і це є проблемою, адже молодь хоче мати сучасне, комфортабельне помешкання.

За останні 30 років, у місті не збудували жодгного багатоквартирного будинка. Більшість квартир на ринку нерухомості у Любомлі — це «сталінки», «хрущовки», старі будинки, майже всі вони перебувають в аварійних, не придатних для проживання станах, без надійного та безпечного опалення.

У 2019 році для жителів міста приготували приємну несподіванку: повністю завершено спорудження житлового комплексу «Княжий» — відбудованого будинку, стійкості якого можуть позаздрити теперішні новобудови.

Побудований будинок ще за часів Польщі. Стіни у будівлі настільки міцні, що забудовники вирішили зробити монолітне перекриття. Звідти вивезли все: підлогу і те що було під нею, внутрішні стіни-перегородки, перекриття, сходи, вікна, покрівлю, фасадне оздоблення, ґрунт. Залишили тільки каркас.

Будівельники додатково звели третій поверх та удосконалили житлову споруду.

Житловий комплекс «Княжий» утеплений енергозберігаючими технологіями, зроблений також підігрів підлоги, який регулюється. Встановлене індивідуальне електричне опалення, є власні лічильники на воду та електроенергію.

Забудовники потурбувалися про безпеку та комфорт майбутніх мешканців квартир: є кодові замки на вході до кожного під’їзду, броньовані, протизламні двері, 5-камерні енергозберігаючі вікна, відеонагляд, освітлення та огорожа території.

Планування квартир доволі комфортабельне. Підведені усі комунікації (світло, вода, центральна каналізація, інтернет у кожній квартирі). На подвір’ї розташували дитячий майданчик, власний господарський блок для велосипедів, візочків і т.д., асфальтований доїзд та паркувальне місце для кожного господаря квартири.

ЖК «Княжий», розташований в центрі міста, тому має прекрасну інфраструктуру: поруч школа, гімназія, дитячий садок, ринок, аптека, кафе, стадіон. Кілька днів тому священики провели обряд освячення кожної квартири.

Інвестори пропонують доступні ціни з можливістю безвідсоткового розтермінування.

За тедетальнішою інформацією звертатись за телефонами: 050-270-75-07, 097-210-61-86
м.Любомль, вул.Незалежності, 55-е.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні