--> Плани, досягнення, святкування дня народження. Інтерв'ю з директором «Променя»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Плани, досягнення, святкування дня народження. Інтерв'ю з директором «Променя»*

0
6
Плани, досягнення, святкування дня народження. Інтерв'ю з директором «Променя»*
Зовсім скоро оновлений РЦ «Промінь» святкуватиме свою другу річницю, пише «Конкурент». За цей час розважальний центр полюбився і лучанам, і гостям міста. Тут є послуги, розваги та товари для усієї родини: дитячий комплекс, боулінг, більярд, караоке, салон краси, неймовірна тераса із купою цікавих закладів та смачних страв, кінозали та місце, де охоче із лучанами зустрічаються сучасні митці.

«Конкурент» поспілкувався із директором «РЦ «Промінь» Дмитром Грелюком, аби безпосередньо дізнатися, чим живе РЦ, що чекає на нього та яким же буде святкування річниці улюбленого для багатьох закладу.

– Дмитре, 24 серпня цього року РЦ «Промінь» святкуватиме другу річницю. А яким видався цей рік для розважального центру?

– Для нас цей рік можна оцінювати як позитивний. Нам вдалося досягти приросту якісної відвідуваності в розважальному центрі, а також збільшення товарообігу за нашими ключовими якорями. Також цього року до нас приєдналися декілька нових партнерів. Основною з яких є мережа «Будинок іграшок». А це, на секунду, лідер українського ринку дитячих іграшок. От на відкриття, яке відбудеться 10 серпня, запрошуємо усіх охочих.

Завдяки цьому нам вдалося досягти коефіцієнту вакантності площ на рівні 1-3 %, що є технічним і досить високим показником в середньому на ринку в Україні. Це при тому, що ми не класичний ТРЦ. Але головний позитив – це задоволений гість і те, що він повертається до нас знову.



– «Будинок іграшок» – це дійсно круто. Розкажіть про досвід переговорів, чи складно це було?

– Так, дійсно, це велика мережа, яка територіально охоплює дуже велику частину України. Переговори були довготривалими і складними. Діалог тривав близько пів року. Але все таки нам вдалося досягти успішного результату. Ми працюємо за стратегією win-win. Це коли дві сторони, орендодавець і орендар, отримують позитивний для себе результат.

Також хочу звернути увагу на довготривалий та дуже цікавий процес переговорів з нашими основними якорями: «Сільпо» та Multiplex. У таких великих мережах погодження питань відбувається через багато різних відділів, що в загальному збільшує таймінг переговорного процесу. Але найбільш важкими я би назвав переговорні процеси з McDonald’s. Такого рівня закритості та складності доступу до відділу розвитку мережі немає, мабуть, ніде. Однак нам вдалося пройти цей шлях та домовитися про захід такого потужного світового оператора в Луцьк. Але, на жаль, що було далі, всі, мабуть, знають.



– А над чим нині працює ваша команда? Що можна очікувати в майбутньому?

– Ми завжди працюємо над тим, щоб нашому гостю було комфортно та цікаво в розважальному центрі, стараємося проводити якісний tenant-mix орендарів, підвищуємо сервісну складову нашого РЦ, а також удосконалюємо роботу всіх служб центру для максимально комфортного перебування наших гостей.


– Привідкрийте завісу, якою буде річниця «Променя»? Що плануєте робити?

– Останні пів року ми активно розвиваємо стратегію соціального нетворкінгу. Ми так її називаємо, (сміється, – К.) із чітким вектором в напрямку ЕКО та благодійності.

Ми організовували та брали участь у багатьох важливих проектах, як-от Zero Waste Fest – популяризація життя у стилі нуль відходів, з громадськими організаціями організовували спільні заходи та акції на підтримку онкохворих. Вже другий рік поспіль у нас відбувається фінальний день акції «Від серця до серця». Вперше на Волині організували благодійний фестиваль безпритульних тварин з КП «Ласка». До речі, 22 вересня відбудеться вже другий захід. Також ми перебуваємо на завершальній стадії переговорів з фондом «Таблеточка», з яким запустимо спільний проєкт.

Ми проводимо різні івенти та програми, які покликані об’єднувати людей, допомагати, дискутувати на теми, пов’язані із захистом навколишнього середовища та життя в стилі нуль відходів. Це дуже складна та глобальна тема, яка є болючою локально кожному місту. У зв’язку з цим, нашою командою було ухвалене рішення не витрачати кошти на влаштування гучного концерту на річницю РЦ. Ми вирішили долучитися та підтримати ONUKA (вони також з радістю долучилися до ініціативи) і провести Ekostrum Fest в межах загальноукраїнського проєкту «Україна БЕЗ сміття». Це буде велике дійство на площі з різними локаціями та розвагами для усієї родини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні