Розповіли, на що скаржилися бандерштатівці медикам

0
-1
Розповіли, на що скаржилися бандерштатівці медикам
Стало відомо, на що скаржилися медикам відвідувачі «Бандерштату».

Про це розповів лікар-хірург Дмитро Андрощук, передає «Район.Луцьк».

Так, протягом трьох днів фестивалю «Бандерштат» до медиків звертались за допомогою люди із травмами, укусами, отруєннями та пораненнями.

«Наша команда медиків займалась наданням допомоги потерпілим при травмах. Це — порізи, розтягнені зв’язки, переломи, забої, укуси (бджоли, собака та мошки). Також звертались люди із соматичними станами у форматі підвищення тиску, серцевих болей та судомних нападів. Також звертались люди із отруєннями та печією», — розповів лікар.

Він додав, що не було травм, пов’язаних з алкогольним сп’яннінням, адже «Бандерштат» — це безалкогольний фестиваль.

«Один з найяскравіших випадків, які мені запам’ятались — це був хлопець із судомою, котрого вдарили в голову під час слему. Також приходив хлопець, який собі рубанув сокирою по нозі. Також кожного дня приходив 89-річний дідусь, котрий вітався, бажав гарного дня та просив міряти тиск. І йшов далі фестивалити», — повідомив Дмитро Андрощук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні