--> За минулий тиждень на Волині трапилося 30 пожеж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За минулий тиждень на Волині трапилося 30 пожеж

0
2
За минулий тиждень на Волині трапилося 30 пожеж
На Волині за минулий тиждень рятувальники ліквідували 30 пожеж.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС у Волинській області.

У період 29 липня – 4 серпня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 30 пожеж, здійснили 22 виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт. Під час пожеж травмувався 1 громадянин, а на водних об’єктах втопилися 4 волинян.

Зокрема 1 серпня близько 16-ої години трапилася загорання сухої трави на площі 0,2 га поблизу селища Турійськ. Ліквідували вогонь працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Того ж дня в селі Куснище Любомльського району виникло загорання сухої трави та чагарників на площі 0,5 га. Погасили вогонь працівники 10-ї ДПРЧ. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

3 серпня. о 15:17 в селі Ольганівка Рожищенського району спалахнула суха трава на площі 1 га. Займання приборкали працівники 3-ї ДПРЧ. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб. Загорання ліквідовано.

Крім того о 16:35 в селі Прохід Рантнівського району виникло загорання сухої трави та чагарників на площі 0,02 га. Ліквідували вогонь працівники 14-ї ДПРЧ. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також о 17:19 в селі Лісово Маневицького району в урочищі «Груздок» виникло загорання сухої трави на площі 0,3 га. На місце прибули працівники 13-ї ДПРЧ, які приборкали вогонь. Ймовірна причина – необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні