Мессі дискваліфікували на три місяці за критику чиновників

0
0
Мессі дискваліфікували на три місяці за критику чиновників
Американська федерація футболу прийняла рішення про дискваліфікацію нападаючого збірної Аргентини Ліонеля Мессі терміном на три місяці.

Про це повідомляє УНН з посиланням на El Mundo.

Оскільки термін дискваліфікації закінчується 3 листопада, це означає, що зірка “Барселони” пропустить три матчі своєї національної команди, повідомляє El Mundo: товариські поєдинки проти збірних Чилі, Мексики і Німеччини.

Крім дискваліфікації Мессі доведеться також виплатити штраф у розмірі 50 тисяч доларів.

Раніше стало відомо, що Мессі пропустить і перший відбірковий матч до чемпіонату світу 2022 року, який відбудеться в березні. Це пояснювалося його видаленням в останній офіційній грі за збірну.

Рішення CONMEBOL не стосується виступів аргентинця за “Барселону” в прийдешніх матчах першості Іспанії, а також в Лізі чемпіонів.

Причина рішення CONMEBOL стали жорсткі висловлювання Мессі на адресу американських чиновників під час Кубка Америки, який пройшов в Бразилії. Аргентинець звинувачував їх у тому, що вони всіляко сприяли успіху господарів. За його словами, суддівство на турнірі було направлено проти його збірної. Аргументував він це в тому числі непризначенням двох пенальті за порушення проти Серхіо Агуеро і Ніколаса Отаменді в півфінальній грі з Бразилією.
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні