У рюкзаку вінничанина, який зник на Волині, знайшли знімки його переломів

0
1
У рюкзаку вінничанина, який зник на Волині, знайшли знімки його переломів
Мамі Андрія Підвального, що зник на початку липня, правоохоронці передали рюкзак сина, в якому були знімки його переломів та гематоми.

Про це розповіла Людмила Підвальна, передає інформаційне агентство "ВолиньPost".

Пані Людмила каже, що правоохоронці запевнили її, що син відвідував лікаря через болі у шлунку, але коли жінка показала знімки своєму лікарю, то той їй розповів, що насправді на плівці чудово видно сліди від двох переломів ребер та гематоми.

Важливо, що знімки датовані 7 липня, але відомо, що Андрій Підвальний перестав виходити на зв’язок із рідними ще за день перед тим – 6-го.

Нагадаємо, що 42-річний Андрій Підвальний приїхав до Ковеля, через можливість працевлаштування в охоронній фірмі, ще 25 червня. Людмила переконує, що до 5-го липня вони із сином часто спілкувалася телефоном. Він розповідав, що працює охоронцем, що все добре, ні на що не нарікав. А вже із 6 липня перестав виходити на зв'язок.

15 липня жінка написала заяву про зникнення сина у Липовецьке відділення поліції. Утім, запевняє, що поки правоохоронці не інформують її про хід розшуку, постійно повторюють, що роблять все можливе. До слова, нещодавно у неї брали аналіз ДНК.

«Я – як на розбитому кораблі», – плаче у слухавку Людмила Підвальна. Відчайдушно намагається вірити в те, що із її сином все гаразд, але каже, що з кожним днем надія побачити його живим – згасає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні