--> Показали, де ночуватимуть гості «Бандерштату». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали, де ночуватимуть гості «Бандерштату». ФОТО

0
3
Показали, де ночуватимуть гості «Бандерштату». ФОТО
Показали наметове містечко на фестивалі "Бандерштат" під Луцьком.

Нагадаємо, у п’ятницю, 2 серпня, у селі Рованці Луцького району стартував фестиваль українського духу «Бандерштат-2019».

У наметовому містечку, яке розташоване в протилежній стороні сцени – сотні наметів. Фестивальники розводять багаття, деякі готують на вогні, інші ж харчуються на території фудзони.

До слова, тут представили чимало смачних і недорогих страв, якими фестивальники можуть перекусити в перерві між концертами. Інтернет-видання "Волинь24"

Нагадаємо, що організатори позиціонують фестиваль як безалкогольний. Сьогодні на вході декілька чоловіків, які перевіряють вміст чи не кожної кишені. Охоронці кажуть, що раніше фестивальники намагалися обдурити перевіряючих, переливаючи спиртне у термічні кружки та пляшки з-під води, соку.

Неподалік наметового містечка встановили душові. Відомо, що за користування ними потрібно заплатити 20 гривень.

Цікаво, що на час проведення фестивалю «Бандерштат» у деяких торгівельних об'єктах міста Луцька заборонили торгівлю алкоголем.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На «Бандерштат» прибули перші гості. ФОТО

До слова, для зручності фестивальників організатори традиційно встановили понтонний міст через річку Стир, яким лучани та гості можуть дістатися до місця проведення фестивалю. Варто зауважити, що цьогоріч міст встановлюють не там, де торік. Його перенесли до пристані – так людям буде зручніше добратися до локації фестивалю.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні