--> На Волині виявили авто з підробленими документами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині виявили авто з підробленими документами

0
0
На Волині виявили авто з підробленими документами
У Ковелі поліцейські виявили автомобіль із сумнівними документами.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

1 серпня, працівники групи реагування патрульної поліції Ковельського відділу поліції під час несення служби на одній із вулиць міста Ковеля зупинили автомобіль «Opel Astra», під керуванням 62-річного жителя Чернівецької області.

Під час перевірки транспортного засобу поліцейські виявили розбіжність записів у реєстраційних документах з номером кузова автомобіля. За фактом підробки документів слідчі відкрили кримінальне провадження.

Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Ковельського відділу поліції.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні