Покровський розкритикував ремонт однієї з вулиць Луцька. ФОТО

0
8
Покровський розкритикував ремонт однієї з вулиць Луцька. ФОТО
Депутат Луцької міської ради та засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський розкритикував недбалість підрядників, які проводили ямковий ремонт вул. Клима Савура, пише "Конкурент".

Про це він написав на сторінці депутатської онлайн-приймальні у Facebook.

Покровський наголосив, що така якість ремонтних робіт – це марна трата коштів з місцевого бюджету.

«Нещодавно на окрузі, від якого я обраний до Луцької міської ради, по вулиці Клима Савура був проведений поточний ямковий ремонт. Не пройшло і кілька днів, як свіже дорожнє покриття знову пошкоджене та потребує ремонту, а це наші з вами кошти, які викинуті грубо кажучи «на вітер», – розповів депутат.

Таке похабне та неякісне ставлення підрядників до проведення ремонту Андрій Покровський вважає неприпустимим. Саме тому, вчора він подав депутатське звернення до Луцької міської ради для повторного проведення ремонту на цій вулиці.

Засновник «СВІДОМИХ» вимагає надання інформації про те, хто саме здійснював ремонтні роботи і чи були такі випадки в інших районах міста.

«Вважаю, що такі недобросовісні підрядники не мають права в майбутньому проводити роботи за бюджетні кошти», – резюмував Покровський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні