Посварилася з мамою: у Луцьку 15-річна дівчина хотіла покінчити з життям. ВІДЕО

0
2
Посварилася з мамою: у Луцьку 15-річна дівчина хотіла покінчити з життям. ВІДЕО
У Луцьку 15-дівчина намагалася покінчити з життям.

Після сварки з мамою вона хотіла вистрибнути з вікна 5-го поверху власної квартири, йдеться у сюжеті ТРК Аверс, передає ІА «Волинські новини».

Трагедії вдалось уникнути, адже вдома була її мама з подругою. Та й вчасно нагодилися поліцейські. З їхніх слів, вони вже знайомі з дівчиною, адже це вже була не перша її спроба покінчити з життям. З підлітком провели розмову психологи.

«Близько 16,30 патрульні отримали повідомлення, що неповнолітня дівчина намагається скоїти самогубство. Вони саме проїжджали повз проспект Соборності. Вже згодом з’ясувалося, що ця 15-річна дівчина вчиняла сварки та погрожувала, що щось собі заподіє. Вона хотіла вискочити з вікна 5 поверху після сварки з мамою», – повідомила речниця Управління атрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні