На Волині створили комісію, яка визначатиме, де будувати спортивні поля

0
0
На Волині створили комісію, яка визначатиме, де будувати спортивні поля
Питаннями розподілу субвенції з держбюджету на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту на Волині займатиметься новостворена комісія.

Про утворення регіональної комісії з питань визначення переліку об’єктів, на які буде у 2019 році спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту йдеться у розпорядженні тимчасового виконувача обов’язків голови Волинської ОДА від 30 липня, – повідомляє ІА "Волинські новини".

До складу комісії увійшли: заступник голови Волинської ОДА Валентин Цьось (голова комісії); начальник відділу з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин та заступник директора департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Іван Корчук (заступники голови комісії); головний спеціаліст відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА Вікторія Дук (секретар комісії); виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Волинської області «Волинська економічна ліга» Анатолій Банера (за згодою); головний спеціаліст відділу соціальних послуг та осіб з інвалідністю департаменту соціального захисту населення ОДА Ольга Горбач, заступник начальника юридичного управління ОДА Лілія Дробошинець, заступник голови обласної ради Роман Карпюк (за згодою), начальник відділу фінансів програм соціально-економічного розвитку та соціально-культурної сфери бюджетного управління департаменту фінансів ОДА Юрій Фредюк та заступник начальника управління містобудування та архітектури ОДА Віталій Швай.

Комісія є консультативно-дорадчим органом облдержадміністрації, який утворюється на період дії субвенції. Рішення комісії носить рекомендаційний характер.

Комісія здійснюватиме розгляд пропозицій щодо формування переліку мультифункціональних майданчиків у частині їх відповідності Порядку з урахуванням вимог щодо сучасного облаштування майданчика, доступності для занять максимальної чисельності осіб, кількості видів спорту, якими можна буде займатися на ньому, а також умов співфінансування та рівня забезпечення населення адміністративно-територіальних одиниць області спортивними спорудами для занять ігровими видами спорту, потреби населення в таких спорудах, наявної мережі, ресурсів відповідних місцевих бюджетів та готуватиме пропозиції щодо розподілу обсягів субвенції між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад.

За результатами розгляду пропозицій і документів члени комісії ухвалюватимуть рішення стосовно рекомендацій щодо розподілу коштів субвенції за об’єктами та між розпорядниками коштів, бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад, яке оформлюватимуть протоколом та подаватимуть облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні