--> На Волині покарали домашнього насильника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині покарали домашнього насильника

0
6
На Волині покарали домашнього насильника
Покарали волинянина, котрий вчинив насильство в сім'ї. Чоловіка заарештували на 8 діб.

За апеляційною скаргою прокуратури Волинської області Волинський апеляційний суд 26 липня 2019 року скасував постанову Камінь-Каширського районного суду від 28 грудня 2018 року, якою незаконно припинено виконання стосовно порушника, котрий вчинив насильство в сім'ї, адміністративного стягнення у виді 8 діб арешту, – повідомила прес-служба прокуратури області.

Чоловік не відбув покарання через те, що змінив місце проживання, а суд першої інстанції, в порушення вимог чинного законодавства, припинив виконання стягнення через минання трьохмісячного строку звернення до виконання постанови суду про призначення цього покарання домашньому тирану, попри те, що зміна місця проживання не є підставою для припинення виконання адміністративного стягнення.

Відтак, за апеляцією прокуратури суд апеляційної інстанції скасував незаконну постанову Камінь-Каширського районного суду й чоловікові, який вчиняв домашнє насильство, таки доведеться відбути покарання у виді арешту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні