Незрячий баяніст звернувся до влади Луцька

3
12
Незрячий баяніст звернувся до влади Луцька
До депутатів Луцької міської ради з проханням звернувся незрячий баяніст Сергій.

Про це стало відомо у середу, 31 липня, на пленарному засіданні чергової 60-ї сесії Луцькради.

Нагадаємо, сьогодні продавці та підприємці ринку «Привіз» прийшли «атакувати» Луцьку міську раду, адже вже завтра, 1 серпня, їх виженуть з робочих місць.

Перед початком сесії виступив житель Привокзального району, який розповів, що мешканці району – це переважно люди похилого віку. Їм, за словами лучанина, важко підійматися сходами, аби дійти до Варшавського ринку, щоб придбати продукти.

Представниця підприємців ринку Оксана Корнелюк розповіла, що проти закриття «Привозу» виступає чимало лучан. За її словами, на ринку працює 650 селян, які вже завтра залишаться без роботи.
Продавчиня Галина, чоловік якої вже третій рік воює на Сході
України, каже, що міська влада навіть не намагалася захистити торговців.

«Мій чоловік боронить вас на Сході, а ви нас не захистили від підприємця. Якщо вам не потрібні підприємці – добре, ми підемо. Ви не захистили нас», – почала свій виступ Галина.

Виступив також відомий незрячий баяніст Луцька Сергій, який в районі вокзалу часто заробляє грошей грою на музичному інструменті.
«Я і багато старих людей в тому районі ходять на ринок «Привіз». Попробуйте без зору піднятися на той міст. Перед тим як робити той ринок – подумайте», – виступив Сергій.

Нагадаємо, у Луцьку з 1 серпня планують закрити ринок «Привіз». На його місці хочуть збудувати торгівельний центр.

Цікаво, що засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є ексголова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.

Також нагадаємо, що колишній «регіонал» Олександр Башкаленко нині балотується у Верховну Раду України за списком партії «Опозиційна платформа – За життя» (№ 45 у списку).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що зробили в Луцькраді, щоб не виганяти продавців ринку «Привіз»

До слова, на минулій сесії ради виступила продавчиня ринку «Привіз» Ніна Мисковець. Вона розповіла, що їй сказали виселитися з території ринку до 1 серпня, втім, куди йти і що робити далі – вона не знає.

«Нам сказали виселятися, але я не знаю куди. Я торгую в магазині площею 12 квадратних метрів. Якщо виселятися, то треба брати кран і все вивозити: морозилки, холодильники тощо. Я звернулася в міську раду, аби залишили чи дали мені місце, але поки нічого неясно», – виступила Ніна Мисковець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькраді вирішують долю продавців ринку, який хочуть закрити
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нажаль вже все вирішили наші чини.
Простих людей рахують за бидло!(
Відповісти
То, можливо, припиніть поводитись як бидло?
Відповісти
Вже і 650 селян приплели і воїна, що боронить і сліпого баяніста і людей похилого віку що не можуть міст перейти. Це взагалі господарські взаємостосунуи, при чому тут міська рада?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні