--> Для персоналу Волинської обласної лікарні придбають комп'ютери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для персоналу Волинської обласної лікарні придбають комп'ютери

2
-2
Для персоналу Волинської обласної лікарні придбають комп'ютери
Понад пів сотні комп’ютерів для роботи медперсоналу в медичній інформаційній системі придбає обласна клінічна лікарня.

Йдеться про закупівлю 55 комп’ютерів очікуваною вартістю 685 тисяч гривень. Тендерні пропозиції приймають до 10 серпня, аукціон розпочнуть 12 серпня. Строк поставки товарів – до 30 вересня, пише ІА Волинські новини.

Як передбачають технічні вимоги персональних комп'ютерів для роботи медичного персоналу в медичній інформаційній системі, планують придбати монітори з діагоналлю не менше 21,5", роздільна здатність: 1920*1080; характеристики комп'ютерів: процесор Core i3 не старіше 8-го покоління, кількість фізичних ядер не менше 4; базова тактова частота не менше 3,6 ГГц; материнська плата: чіпсет не гірший B310, наявність відеоінтерфейсів HDMI, VGA, загальна кількість відеовиходів не менше 3; вбудоване аудіо, вбудований мережевий адаптер стандарту Gigabit Ethernet; оперативна пам'ять об'ємом не менше 8Gb, тип DDR4, тактова частота не менше 2400 MHz, накопичувач SSD, об'єм не менше 200 Gb SSD, швидкість зчитування та запису не менше 500Mb/s, оптичний привід; гарантія на системний блок: не менше 36 місяців від виробника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще забули по відеокарті GeForce GTX 1060 або Radeon RX 590 в кожен комп'ютер закупити і можна буде забити на роботу і сидіти гратися в ігри.
Відповісти
А совiсть коли ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні