Хабарі, нетверезі, втікачі: волинські патрульні розповіли про «цікаві» вихідні. ФОТО

0
2
Хабарі, нетверезі, втікачі: волинські патрульні розповіли про «цікаві» вихідні. ФОТО
Волинські патрульні розповіли про найцікавіші події вихідних.

Про це йдеться на сторінці правоохоронців у "Фейсбуці".

Відтак, протягом вихідних (27-28 липня) патрульні:

- Виявили особу, яку розшукувало Рівненське ГУНП за незаконне поводження зі зброєю, йому 42 роки.


- Зупинили підозрілого 17-річного хлопця на проспекті Волі, у Луцьку, в якого знайшли пакетик з речовиною, схожою на наркотичну.



- Допомогли жінці, яку небайдужі громадяни знайшли в тролейбусі. Пенсіонерка не орієнтувалась на місцевості. Патрульні сконтактували з сином, який згодом забрав матір.



- Відмовились від хабара, який пропонував 51-річний ковельчанин нашій патрульній. Зупинили його за перетин суцільної лінії. У результаті, чоловік отримав постанову також йому загрожує кримінал за пропозицію неправомірної вигоди.

- Затримали водія скутера, який рухався без номерних знаків і мотошолома у с. Забороль, на трасі Н-22. Чоловік мав 2, 07 проміле алкоголю. Він надав патрульним кілька доларів і 200 гривень, щоб уникнути відповідальності. Інспектори відмовились. На порушника оформили протокол і постанову, викликали слідчих.



- Виявили підозрілу особу в закладі інтернет-кафе, в якого знайшли пакетик з речовиною, схожою на амфетамін.



- Затримали водія мопеда, який вдарив легковик та втік. Через кілька хвилин його заблокували патрульні. 22-річний винуватець мав ознаки сп’яніння, на нього склали 3 протоколи та винесли об’єднану постанову.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні