У Володимирі вітали «золоті» подружжя. ФОТО

0
-1
У Володимирі вітали «золоті» подружжя. ФОТО
27 липня у Володимирі-Волинському вітали пар, які відзначили 50-річний, 55-річний та 60-річний ювілей подружнього життя.

Як повідомляють на сайті міста, привітали 7 “золотих” пар: Сергія та Євгенію Романьчуків (разом 60 років), Миколу та Євгенію Ткачів (55 років), Івана і Галину Кечмів, Валентина та Лідію Парових, Сергія та Ларису Сидоруків, Богдана та Людмилу Голот, Михайла та Віру Линьо (50 років).

Декого із тих, кого кохання тримає разом понад півстоліття, вітали вдома, а 4 пари, які відсвяткували “золоте” весілля, взяли участь в урочистостях. Винуватцям свята традиційно вручили подарунки.

Захід став своєрідним способом вшанування тих, хто зумів зберегти тепло й любов один до одного упродовж довгих років.

Подружжям організували урочисту зустріч, фотозону для пам’ятних світлин та концерт.

Кожна родина мала нагоду розповісти власну історію кохання та поділитися рецептами щасливого подружнього життя. Під супровід духового оркестру “Арсен”, хору ветеранів “Мужність” подружжя отримували теплі слова побажань, а тости та присутність “дружби” підсилювали “весільний” настрій.

Пари танцювали вальс і різали коровай, як на справжньому весіллі.

Вшанування подружніх пар, які прожили разом все життя, зберігаючи вірність, це важлива подія для нашого міста. Вона є закликом для українського суспільства встановлювати справжні “шлюбні” рекорди. Організатори переконані, що це свято стане прикладом для молодих, які лише починають спільне життя.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні