У селі Бірки Любешівського району ремонтують насосну станцію

0
1
У селі Бірки Любешівського району ремонтують насосну станцію
У селі Бірки Любешівського району ремонтують Цирську насосну станцію №1.

Цирська №1 найбільш продуктивна серед 24 насосних станцій, які знаходяться на балансі управління, повідомляють у Любешівськй експлуатаційній дільниці, пише Район.Любешів.

Десять насосів 1-ОПВ 2500/4,2 забезпечують загальну продуктивність 6,94 м3/с. Внаслідок довготривалої та інтенсивної експлуатації 5 насосних агрегатів станції вийшли з ладу та потребують капітального ремонту із заміною обмоток електродвигунів. Ремонту також потребує будівля насосної станції та пішохідні містки.

Нині статори насосів доставлені для перемотки у спеціалізоване підприємство, замовлені сучасні віконні та дверні блоки, пиломатеріали для влаштування покрівлі.

Влаштування зовнішніх стін та інші загальнобудівельні роботи виконуються власними силами, машиністами насосних установок та оглядачами ГТО Любешівської експлуатаційної дільниці.

Проєктом капітального ремонту передбачено також влаштування шиферної покрівлі, пічного опалення та оздоблювальні роботи.

Капітально відремонтована насосна станція в повній мірі забезпечить відведення надлишкових вод із польдерної Цирської осушувальної системи на всій площі обслуговування 2076 га, створить більш безпечні та комфортні умови праці для машиністів насосних установок, які обслуговують насосну станцію.

Теги: ремонт, село
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні