У Румунії люди мітингують із закликом розслідувати вбивство 15-річної дівчинки

0
5
У Румунії люди мітингують із закликом розслідувати вбивство 15-річної дівчинки
У Румунії сотні людей протестували перед будинком підозрюваного у вбивстві Олександри, 15-річної дівчинки, у Каракалі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на румунські ЗМІ.

Протестуючі зібралися перед будинком підозрюваного, оточили автомобілі поліцейських і кидали в жандармів яйця. Одну людину затримали.

Поліцейські заарештували підозрюваного у вбивстві 15-річної Олександри у Каракалі, Георге Дінке в п'ятницю. Його виводили через коридор поліцейських, які стримували натовп біля будинку Дінке.

Дівчинка зникла в середу. На наступний день вона тричі телефонувала за номером "112". Служба не встановила її місцезнаходження. Через 19 годин поліція повідомила про ймовірного підозрюваного. Ним виявився 57-річний чоловік, у нього виявили горщик з людськими останками і прикрасами, які належали Олександрі.

Прем'єр-міністр Румунії Віоріка Денчіле закликала розслідувати справу про зникнення дівчат і направила міністра внутрішніх справ в Каракал.

"Як прем'єр-міністр, закликаю провести повне розслідування і розкрити цю справу, розпорядилася виділити необхідні ресурси румунської поліції і терміново направити міністра внутрішніх справ в Каракал. Також звертаюся до Президента з проханням провести ретельний аналіз на засіданні Вищої ради національної оборони (CSAT) у вівторок, розглянути відповідальність STS (Спеціальна служба комунікацій - ред.) у цьому випадку. Хто винен - той відповість", - сказала прем'єр-міністр Румунії Віоріка Денчіле.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні